BioMar Hellenic

Основанa през 1962 г. от група датски рибовъди, наследството на BioMar е дългосрочен ангажимент за развитието на аквакултурната индустрия по отговорен и устойчив начин.

Основният фокус на компанията е съсредоточен в подкрепата на нейните клиенти да произвеждат здравословни и питателни  аквакултури. Тази цел BioMar постига чрез иновативни, ефективни и безопасни фуражи за аквакултури с минимално въздействие върху околната среда.

Ето защо компанията е пионер в иновативните разработки на нови фуражи за аквакултури, които са базирани на алтернативни суровини, допълващи използването на рибено брашно.

Регистрационните процедури в производствената политика на компанията допринасят за пълната проследимост както напред, така и назад във веригата на производство като база за безопасността на храните. Всички съставки във фуража могат да бъдат проследени чрез производството и складовете на BioMar до доставчика на всяка отделна суровина. По подобен начин всяка суровина или готови фуражи могат да бъдат проследени до индивидуалния земеделски стопанин, който е закупил от BioMar фураж.

Бългериън Фиш Фармс  е част от глобалната гъвкава дистрибуторска мрежа,  с фокус върху изпълнението, гарантираща възможността да отговорим на индивидуалните нужди на всеки клиент с акцент върху висока производителност и фокус върху безопасността на фуражите.